Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ

Επιστολή έστειλε ο πρώην Δήμαρχος Κισάμου και νυν επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου κ Σταθάκης Θοδωρής, στον Δήμαρχο κ. Μυλωνάκη ζητώντας του σταλεί βοήθεια προ τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας.
Να τι λέει στην επιστολή του
Θέμα: Πρωτοβουλία για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για να αποσταλούν στις περιοχές που επλήγησαν από το σεισμό στην Αλβανία.
Προς: ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 
Κ. Δήμαρχε θεωρώ ότι ο δήμος Κισάμου πρέπει άμεσα να βγάλει ανακοίνωση συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών γενικά πρώτης ανάγκης και σε συνεννόηση με τον συλλόγων Αλβανών που υπάρχει στον δήμο μας, να αποσταλούν στις περιοχές που επλήγησαν από το σεισμό στην Αλβανία. Θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 
     Με εκτίμηση 
Για την δημοτική ομάδα της Μείζονος Αντιπολίτευσης δήμου Κισάμου 
     Ο επικεφαλής  
Σταθάκης Θεόδωρος  

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σωστός... σήμερα οι Αλβανοί αύριο μπορεί να είμαστε εμείς..