Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

Διαβάζοντας την πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κισάμου, στο 9ο και τελευταίο θέμα: 
"Έκφραση γνώμης επί της ΜΠΕ για το έργο Πυρηνελαιουργείο Γιανούλη Α.Ε" αποκτώ την περιέργεια να μάθω για ποιο έργο θα εκφράσουν γνώμη οι δημοτικοί σύμβουλοι σήμερα. Ποιο είναι αυτό το έργο που έχει γίνει και δεν μας ενημέρωσαν (δημότες και μη) ώστε να μην "μιλάμε" και πολύ.
Ενδεχομένως κάτι θα έχει γίνει μιας και οι 2-3 απανωτές συνεδριάσεις επί του θέματος σημαίνουν οτι ή βαδίζουμε σε καλό δρόμο ή κάποιοι ζορίζονται αφόρητα.
Το βραδάκι θα ξέρουμε και την γνώμη των δημοτικών συμβούλων επί του θέματος (έργου) οπότε είμαι σίγουρος οτι θα συμβαδίσουμε με τις απόψεις τους, μιας και μας εκπροσωπούν... αλλά και μας έχουν ρωτήσει επί αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: