Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Αυτή είναι η πρόσκληση για το επόμενο δημοτικό συμβούλιο με 2-3 θεματάκια που είναι καλά.
Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση στις 8-11-2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ. στην αίθουσα της Τοπικής Κοινότητας Δραπανιά, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Απόφαση για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού υπηρεσίας καθαριότητας.
2. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2017.
3. Τριμηνιαία έκθεση-Αποτελέσματα εκτέλεσης προϋπολογισμού Γ τριμήνου 2017.
4. Πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. (1,5 μήνα) για το έργο του βιολογικού
5. Έγκριση παραλαβής υπηρεσιών.
6. Εγκρίσεις δαπανών πολιτιστικών εκδηλώσεων.
7. Λειτουργία κυλικείου 1ου Γυμνασίου από την Μονομετοχική Α.Ε.
8. Ορισμός χρονικής διάρκειας βεβαίωσης οφειλών από προσκυρώσεις και ρυμοτομήσεις.
9. Έκφραση γνώμης επί της Μ.Π.Ε για το έργο Πυρηνελαιουργείο Χ.ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ Α.Ε.

Μόνιμο προσωπικό καθαριότητας που είχε υποσχεθεί μετά τις φετινές απεργίες στους δήμους ο υπουργός εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτης.
Πάνε να συνεχίσουν τον βιολογικό μετά και την αλλαγή στάσης του ΟΑΚ, αυτό είναι απο τα παράξενα.
Υπάρχει θέμα προς συζήτηση να αναλάβει η Μονοτεχική του δήμου το κυλικείο του 1ου Γυμνασίου, επεκτείνει τις δράσεις της!!!! και θα ήταν καλό να αναλάβει για να πηγαίνουν όλα τα έσοδα υπέρ σχολείου.
Και τέλος θα κουβεντιάσουν επί της (ΜΠΕ) Μελέτης περιβαντολλογικών επιπτώσεων του Πυρηνοτέτοιου, μια γνώμη θα πουν, γιατί τις μελέτες αυτές τις εγκρίνει ή όχι, η διεύθυνση περιβάλλοντος και χωροταξίας (ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.) της Περιφέρειας Κρήτης. Πάντως έτσι και αλλιώς θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι θα τοποθετηθούν μετά τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης οτι οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν .. μιλάνε στα δημοτικά συμβούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: