Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ

Ως την Δευτέρα θα ξεκαθαρίσουν πολλά στον Κισσαμικό, αυτό λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Φυσικά πολλά ακούγονται, και λίγα να πιστεύουμε, ο πρόεδρος μόνο ξέρει και ως τώρα δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του, δημιουργώντας μια αγωνία στους φίλους της ομάδος.
Ας περιμένουμε λοιπόν ως την Δευτέρα για να δούμε αν οι φήμες είναι αληθινές - λένε για συνένωση- ή απλά πάμε όπως ξέρουμε. Πάντως η συνένωση δεν αρέσει σε πολλούς ειδικά όταν ξέρουμε οτι μια τέτοια συνένωση θα φέρει την ομάδα μόνιμα στα Χανιά, στερώντας απο την τοπική κοινωνία ένα καλό έσοδο, αλλά και απο τους φιλάθλους την χαρά να την "βλέπουν". Βέβαια μια επαγγελματική ομάδα έχει το δικαίωμα να κάνει αυτά, ειδικά όταν έχει εξαντλήσει και τις προσπάθειες της για ένα γήπεδο, ένα προπονητικό κέντρο, μια καλή παρουσία φιλάθλων.....
Ας ελπίσουμε οτι στο τέλος θα το πάνε ....πατριωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: