Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.....

Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον πρόεδρο του Κισαμικού σε όποια απόφαση πάρει... αυτό το ξεκαθαρίζω. Ο Αντώνης έχει προσφέρει στο θέμα του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας, όσο κανείς άλλος, αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Η απόφαση να μετακομίσει η ομάδα στα Χανιά, δεν μπορεί να με χαροποιεί, ούτε να με αφήνει βέβαια και αδιάφορο για τους λόγους που έγινε. Μια επαγγελματική ομάδα όμως που έχει ένα και μοναδικό χρηματοδότη, είναι λογικό να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο και για την ομάδα αλλά και για τον ίδιο τον επενδυτή. 
- Ποιος χάνει; Εμείς οι φίλαθλοι, οι επαγγελματίες της πόλης και φυσικά η πόλη. 
- Ποιος φταίει; Εμείς, οι νομίζοντες οτι μπορούμε να ασκήσουμε την όποια κριτική σε ένα επενδυτή που για 8 χρόνια προσπαθεί να βάλει την ομάδα στα σαλόνια. Οι επαγγελματίες, που δεν καταλαβαίνουν οτι χάνουν τους πελάτες ποδοσφαιριστές που έμεναν εδώ, σε μια περίοδο που τα σπίτια, τα ξενοδοχεία, τα διαμερίσματα είναι άδεια. Και φυσικά όλοι όσοι έδωσαν κούφιες υποσχέσεις και δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα.
 Όταν έγραψα οτι η ομάδα θα ήταν καλύτερο να παίζει στην Γ΄ Εθνική, στο σπίτι της, να κάνει προπονήσεις στον χωριό της, οι ποδοσφαιριστες να μένουν εδώ ...οι ξερόλες του αθλήματος με κατηγόρησαν... τώρα που η ομάδα φεύγει ποιον θα κατηγορήσουν άραγε; 
Εγώ θα την ακολουθήσω έτσι και αλλιώς την ομάδα ... δεν θα την αφήσω και δεν μου κάνει και τίποτα να πηγαινοέρχομαι στα Χανιά, αλλά είναι καιρός να καταλάβουμε οτι τέτοιες ευκαιρίες που διαφημίζουν την πόλη μας, θα μας παρουσιάζονται με το σταγονόμετρο και δεν πρέπει να της πετάμε στα σκουπίδια.
Εγώ στηρίζω λοιπόν την απόφαση του προέδρου και περιμένω να βρεθεί ο κάποιος που θα πει οτι δεν είναι σωστή. Τέτοιοι είμαστε τέτοια μας αξίζουν!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: