Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΙΑ ΦΕΤΟΣ


Η πρώτη φωτιά ανάμεσα σε Πλάτανο και Σφηνάρι.... 2 οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Κισάμου βρίσκονται ήδη εκεί και άλλα 3 έρχονται απο Χανιά. Η φωτιά είναι αρκετά μεγάλη και αυτήν την ώρα φυσάει και λίγο στην περιοχή.

Νεώτερα απο το μέτωπο της φωτιά λένε οι άνδρες της πυροσβεστική αλλά και πολλοί κάτοικοι του Πλατάνου, δίνουν μάχη να αποφύγουν να κατέβει η φωτιά προς τον κάμπο των Φαλασάρνων.
Φωτο Β. Ντεντάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια: