Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Θεατρική παράσταση για συλλογή τροφίμων
Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι την Κυριακή 16 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση με τίτλο "Μονά-Ζυγά", όπου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το πρόγραμμα "ΤΕΒΑ". Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Θεατρικό έργο «Μονά-Ζυγά»
Δυο γυναίκες ραδιουργούν, ώστε να μπορέσουν να διαφύγουν από τον εγκλωβισμό τους. Μήπως όμως ο εγκλωβισμός είναι αναπόφευκτός όποιο δρόμο και να διαλέξουν; Μήπως ο καθένας μας είναι εγκλωβισμένο στον ωκεανό του τίποτα και ψάχνει μια σανίδα σωτηρίας ή τον από-μηχανής Θεό; Ίσως η ελευθερία είναι στόχος απατηλός…. 
Περίληψη έργου
Η Ζηνοβία και η Καλλιόπη, δύο γυναίκες φυλακισμένες ζουν μέσα από τα όνειρα τους. Η Ζηνοβία ονειρεύεται την απόδραση της, ενώ η Καλλιόπη την αποφυλάκιση της και το στήσιμο ενός δικού της μαγαζιού. Η Ζηνοβία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει τα όνειρα της Καλλιόπης γιατί είναι σίγουρη πως η απόδραση είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία.
Κείμενο: Κατερίνα Σκουνάκη
Σκηνοθεσία: Μαρία Ιωαννίδου
Σκηνογραφία-Μουσική επιμέλεια-Κοστούμια: Μαρία Ιωαννίδου
Αφίσα-Φωτογραφία: Κατερίνα Ναλπάντη
Μακιγιάζ: Τόνια Μανωλίδου
Παίζουν:
Ζηνοβία: Μαρία Ιωαννίδου
Καλλιόπη: Κατερίνα Σκουνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: