Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ

Έφυγε σε ηλικία 81 ετών ο Κώστας Μουντάκης μια από τις γνωστές "Κισαμίτικες" προσωπικότητες του νομού Χανίων.
Ο Κώστας Μουντάκης γεννήθηκε το 1936 στην Πολυρρήνια Κισάμου. Αποφοίτησε από το εξατάξιο Γυμνάσιο Καστελλίου και στη συνέχεια φοίτησε για τρία χρόνια στην Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης (Αγία Τριάδα Ακρωτηρίου).
Το 1959 διορίστηκε Κοινοτικός Υπάλληλος στην Κοινότητα Πολυρρήνιας, ενώ παράλληλα υπηρέτησε για οκτώ και τέσσερα χρόνια ως Κοινοτικός Υπάλληλος στις Κοινότητες Καλλεργιανών και Καλουδιανών αντίστοιχα.
Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση με σημαντική κοινωνική προσφορά.
Διετέλεσε:
1962-67: Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου.
1976-82: Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων, Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κισάμου.
1978-92: Πρόεδρος του Συλλόγου Κοινοτικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων.
1983-90: Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κοινοτικών Υπαλλήλων (Π.Ο.Κ.Υ.)
1974-98: Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Ποδοσφαιρικού - Γυμναστικού Συλλόγου Κισαμικός του οποίου ήταν επίτιμος Πρόεδρος
1981-89: Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Εθνικού Σταδίου Κισάμου.
1990-94: Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου.
1994-96: Μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κισάμου.
1994-98: Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων
1996-97: Γραμματέας του πρώτου αιρετού Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. 
1997-98: Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων, μέλος του Δ.Σ. και της Γραμματείας της Εταιρείας Τουρισμού Κρήτης, πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Επαγγελματικής Κατάρτισης και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νομαρχίας Χανίων
1997: Αντινομάρχης με αρμοδιότητες Δημόσιας Διοίκησης και Παραγωγικών Δραστηριοτήτων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων.
2002-2006: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Κισάμου. 

Η κηδεία του θα γίνει αύριο το πρωί στις 11.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση έβγαλε και ο δήμος Κισάμου
Ο Δήμος Κισσάμου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για το θάνατο ενός εκλεκτού συντοπίτη μας, του Κωνσταντίνου Μουντάκη. Ο Κώστας Μουντάκης υπηρέτησε επί δεκαετίες την τοπική αυτοδιοίκηση, προσφέροντας μάλιστα πολύτιμο έργο. 

Ως Δήμος Κισσάμου εκφράζουμε τέλος, τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους συγγενείς και στους οικείους του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: