Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ

Για 10η συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισάμου συνεχίζει την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού, των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων μέσω του θεσμού του φεστιβάλ Κισαμίτικης κουλτούρας. 
Το 10ο Φεστιβάλ Κισαμίτικης κουλτούρας θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 20 Αυγούστου στην παραλία του γηπέδου .
Παραδοσιακά κρητικά προϊόντα ,είδη λαϊκής τέχνης   από επαγγελματίες παραγωγούς του πρωτογενή τομέα οι οποίοι εκθέτουν τα προϊόντα τους στο κοινό παρουσιάζοντας την παράδοση, την γεύση και την μοναδικότητα των Κρητικών προϊόντων .
Στο Φεστιβάλ  μπορούν να συμμετάσχουν, Βιοτέχνες, Συνεταιρισμοί, Παραγωγοί, Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Δήμοι.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να απευθυνθούν στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισάμου από 10 έως 31 Ιουλίου 2017.
 Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες  
Μαρακάκη Βίκυ –Ανδρουλάκης Μανώλης  Τηλ: 2822340222
fax:2822083327 Email : koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: