Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.....

Μετά την Καστελιανή μας τα λένε και οι ξένοι*........
"Kissamos has amazing potential. I think everyone could benefit from some investment and maybe having a Hospitality Association (with a small financial contribution per business?).  People such as the farmers need to understand the benefit of modest improvements/ developmemts... More of their produce would be sold, lifestyles improve, infrastructure would be improved, etc.  It doesn't have to become Malia".

Η Κίσσαμος έχει καταπληκτικές δυνατότητες. Νομίζω ότι ο καθένας θα μπορούσε να επωφεληθεί από κάποιες επενδύσεις και ίσως να έχει μια Ένωση Ξενοδόχων (με μικρή οικονομική συνεισφορά ανά επιχείρηση). Οι άνθρωποι όπως οι αγρότες πρέπει να κατανοήσουν το όφελος από τις μικρές βελτιώσεις / ανάπτυξη ... Περισσότερο από τα προϊόντα τους που θα πωληθούν, ο τρόπος ζωής τους θα βελτιωθεί, οι υποδομές θα βελτιωθούν κλπ. Δεν χρειάζεται να γίνει Μάλια η Κίσαμος.

Μάλιστα πρότεινε ....μπροστά στην καφετέρια Νότος στην παραλία που είναι κλειστή - να μπει μια μόνιμη έκθεση φωτογραφίας τους καλοκαιρινούς μήνες, με υλικό από την περιοχή μας. (αυτό το πέταξε για μένα).

* Δεν χρειάζεται να γράψουμε ούτε τα αρχικά του απλά είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στα μέρη μας...πήγαινε ανατολικά μάλλον, μας αγάπησε και μας προτείνει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: