Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ;

Τα τέλη χρήσης αποχέτευσης για το 2ο 6μηνο του 2016 είναι το 221,6% της αξίας του νερού που καταναλώθηκε! Παγκόσμιες πρωτοτυπίες στο δήμο μας.
Και η απάντηση. Ήταν απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής και διορθώθηκε για το 2017 (θα είναι το 80%). Σωστά. Ωστόσο, όσοι ήταν νομοταγείς και συνδέθηκαν όταν λειτούργησε το δίκτυο, θα τιμωρηθούν. Στη προκειμένη περίπτωση ο δημότης θα πληρώσει επιπλέον περίπου 100 €. Γιατί δεν δόθηκε ολοκληρωμένη λύση από το Δ.Σ. ώστε να έχουν όλοι οι δημότες ίση μεταχείριση?
Χαρτζουλάκης Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια: