Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ


Θέμα:  Ανακοίνωση για πλατείες Τζανακάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
Εκτιμάμε το ενδιαφέρον σας για την αναβάθμιση των πλατειών Τζανακάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου, γεγονός που δηλώνεται έμπρακτα. Ωστόσο, όπως σας ενημέρωσα, σε κατ' ιδίαν συνάντησή μας, πρόθεση της Δημοτικής αρχής είναι η αναβάθμιση των δύο αυτών πλατειών και όχι μόνο.
Σας υπενθυμίζουμε ότι:
α) Έχουν ληφθεί αποφάσεις (99 και 100 στο Δημοτικό Συμβούλιο της 30/5/2016) για τις πλατείες Τζανακάκη και Ελευθερίου Βενιζέλου (με σχετική ανάρτηση στον Τύπο), για τη δοκιμαστική διαπλάτυνση και πεζοδρόμησή τους.
β) Έχουν εγγραφεί στον προϋπολογισμό οι πιστώσεις, ώστε να προχωρήσουμε στην οριστική μελέτη για την πλατεία Τζανακάκη, το παραλιακό μέτωπο, την οδό Αγαμέμνονος (από την οδό Σκαλίδη έως τον Μαύρο Μόλο). Όταν προχωρήσουν οι αναθέσεις και προκύψουν ανάδοχοι, τότε θα υπάρξουν και στάδια διαβούλευσης με φορείς και Δημότες.
 Κύριε πρόεδρε, είμαστε στη διάθεσή σας όποτε επιθυμείτε, είτε να γίνει συνάντηση με όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου σας, είτε στο γραφείο σας, είτε στο Δημαρχείο Κισάμου, για περαιτέρω ενημέρωση και εποικοδομητικό διάλογο. Το αίτημά σας για ενημέρωση, μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν ευσταθεί, όσον αφορά στο διαδικαστικό του σκέλος. Το Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει για τη λήψη αποφάσεων.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Εδώ η επιστολή του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: