Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ....

Λιτή η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων ....
«Έπειτα από τη συνεργασία της Δημοτικής αρχής με το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, γνωστοποιείται προς τους συνδημότες μας και κυρίως τους οδηγούς ότι θα ενισχυθεί άμεσα η αστυνόμευση στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης».

Κάτι τέτοιο δήμαρχε περιμένουν και πολλοί στην πόλη της Κισάμου... όχι βέβαια "ερχόμαστε και σας γράφουμε και φεύγουμε" αλλά μια ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος που πηγάζει απο εμάς με το ... "αφού δεν υπάρχει αστυνομία ότι θέλω κάνω". Ας έχουμε και μεις τους καλοκαιρινούς μήνες την απαιτούμενη αστυνόμευση, και φυσικά θα έχει επιτυχία αν ενισχυθεί πρώτα και το τοπικό τμήμα. Δυστυχώς οι περισσότεροι δρόμοι στην πόλη είναι αδιαπέραστοι και φυσικά το γνωρίζεται όπως και όλοι μας. Φταίμε εμείς αλλά και η κάθε δημοτική αρχή που τόσα χρόνια δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα... αλλά το πολλαπλασιάζει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: