Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

30 ΦΙΑΛΕΣ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Στο πλαίσιο της ετήσιας καμπάνιας πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων "Μείνε στο δρόμο σου", πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (28/4) το πρωί, Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Κισάμου. Την πρωτοβουλία ανέλαβαν ο Δήμος Κισάμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου και η Νεολαία Κισάμου. 
Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη αφού συγκεντρώθηκαν περίπου 30 φιάλες αίματος.
Όπως τονίστηκε και στη σχετική αφίσα, "όλα κοστίζουν ακριβά σε αυτήν την κοινωνία, εκτός από το χρόνο μας για μια αιμοδοσία" και ο κόσμος στην Κίσαμο έδειξε ενδιαφέρον και στήριξε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: