Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΝΕΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ….. ΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΙΚΡΟΥΣ
Αναστάτωση στους ιδιοκτήτες και στον κλάδο των αυτοκίνητων με τις νέες αποφάσεις περί των τυχερών και μη τυχερών της απόσυρσης που έλαβε τέλος μόλις άρχισε.
Το κράτος, όποιο κόμμα με την Κυβέρνησή του το χειρίζεται, πρέπει να έχει συνέπεια και συνέχεια έναντι των διοικούμενων πολιτών καταναλωτών.
Διαμαρτυρίες καταναλωτών αλλά και επαγγελματιών, καταγράφονται στο κέντρο καταγγελιών του ΙΝΚΑ, περί αδίκων μέτρων, κινήτρων και αντικινήτρων για την απόσυρση και την μη απόσυρση και την παράλογη αύξηση μέχρι +20%, των τελών κυκλοφορίας  κατεχόμενων αυτοκινήτων από τις λαϊκές μάζες χαμηλού εισοδήματος.
Αντί μακροοικονομικού σχεδιασμού, με την αδιαφορία στην διάλυση και καταστροφή και του τελευταίου παραγωγικού ιστού, αντί δημιουργία υποστήριξη και προστασία βιοτεχνικού και βιομηχανικού ιστού, απασχόλησης και εσόδων φορολογητέου κύκλου, κύριοι της κυβέρνησης επιβάλλεται αφαιμάξεις για τον άπατο λάκκο των ελλειμμάτων, στους μη έχοντες και μη κατέχοντες, που είναι το πλήθος, που πίστεψε ότι με ένα αυτοκίνητο πέτυχε το όνειρο. Τώρα πολλοί είναι με αυτοκίνητο αλλά χωρίς μισθό.
Ασφαλώς όπως λέει και η αγορά, με την εκμετάλλευση του ονείρου, μπορούμε…..
Πώς διαφορετικά εξηγείτε την αύξηση μέχρι και 20% στα τέλη, ενός οχήματος του 95, ως αντιρρυπαντικά άραγε; Αμονιαζόλ δηλαδή.
Παλαιά αυτοκίνητα 95 και 96 έχουν αυτοί οι οποίοι αδυνατούν να αγοράσουν καινούργιο Ι.Χ αυτοκίνητο. Τα κυβικά μαζί με το 95 και 96 δεν είναι απόδειξη φοροδοτικής ούτε ρυπαντικής ικανότητας.
Άρα οι μη έχοντες θα πληρώσουν για τους κατέχοντες.
Αυτό σημαίνει δικαιοσύνη και πρώτα ο πολίτης, όπως διακηρύξατε πριν πολύ λίγο διάστημα ??.
Όταν ρωτάς να καταλάβεις, πάντα είσαι χαμένος, έτσι λένε.
Εμείς θα ξαναρωτήσουμε: Τα λεφτά που λείπουν, όταν έφευγαν, που ήταν η σημερινή κυβέρνηση.
Της άρεσε να παρατηρεί ιπτάμενα αντικείμενα, η δεν πέφτει λόγος σε κάθε αντιπολίτευση (χωρίς δημοσιονομικό ρόλο) βάσει του Συντάγματος. Τα δικά σας ήταν λάθος. Τα δικά μας είναι τα σωστά.
Αν συμβαίνει τέτοιος λάκκος, η μια θα λέει για την άλλη ότι παρέλαβε το χάος και χωρίς σκληρούς δίσκους. Αυτό πρέπει να σταματήσει με σχετική τροποποίηση κατεδάφισης αυτής της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ που αναπαράγει το χάος.
Θέλουμε να μπορούμε να κρίνουμε και την αντιπολίτευση σε κάθε εκλογές, όχι για τις κραυγές της, αλλά για τις διορθώσεις και τις αποτροπές λαθών των κυβερνήσεων, με ενδιάμεσο θεσμό.
Δεν ανεχόμαστε άλλο την ανασκολόπιση από την μια μετά την άλλη κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: