Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΝΕΝ

Τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ. της ΑΝΕΝ (Δημήτρη Καφαντάρη, Κυριάκο Σαραβελάκη, Γρηγόρη Γιαννακούλα, Γιάννη Ζερβό, Μάρκο Κατσουλάκη, Γιάννη Κλωνιζάκη, Θεοφάνη Κωνσταντακόπουλο, Νίκο Τζάννε και Μανώλη Χουρδάκη)  θα μαζευτούν το Σάββατο στον Πειραιά και θα  συζητήσουν σε έκτακτη στη συνεδρίαση, τα εξής θέματα:
• Αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών. Συγκρότηση Δ.Σ. και κατανομή αρμοδιοτήτων.
• Σύγκληση ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης. Ορισμός ημερομηνίας και τόπου σύγκλησης.
• Ενημέρωση για την αποκατάσταση της ζημιάς του πλοίου. Σύμβαση ανάθεσης επισκευής. Είσπραξη ασφαλιστικής αποζημίωσης.
• Παραμονή του πλοίου στον λιμένα Ελευσίνας. Κόστος παραμονής. Ρύθμιση - αποπληρωμή.
• Ανεξόφλητες επιδοτήσεις της εταιρείας από το ΥΕΝΑΝΠ μέχρι 31-10-2008, αξίας 1.456.856,96 ευρώ, οι οποίες δεν έχουν εισπραχθεί μέχρι σήμερα.
• Φορολογικές εκκρεμότητες όπως αυτές έχουν βεβαιωθεί από τον προκαλούμενο λογιστικό έλεγχο της αρμόδιας ΔΟΥ Χανίων από ΦΠΑ περιόδου 03/2008 έως 09/2008 και ΦΜΥ περιόδου 2004 έως 09/2008. Αποτελέσματα. Τρόπος απόδοσης δια συμψηφισμού ανταξιώσεων της εταιρείας κατά του Δημοσίου. Ρύθμιση αποπληρωμής.
Τουμπεκί βέβαια για την μεταβίβαση των μετοχών !!

Υ.Σ. Σε αυτό το σημείο θέλουμε εμείς όλοι οι μέτοχοι (χαχαχα) να ευχαριστήσουμε τα “Χ.Ν.” για την .......  ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ που παρουσιάστηκε στην εταιρεία (χαχαχα) ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ της (χικχικ) !!! Βλέπεις λοιπόν Τριάντο τον κόπο σου ποιοι τον επικαρπώνονται; Εσύ να τρέχεις για υπογραφές και  άλλοι να κορδίζουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: