Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΖΗΤΑ Ο κ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Βιβλικές καταστροφές στη χώρα μας, δυστυχώς με ανθρώπινες απώλειες, αγνοούμενους και ανυπολόγιστες ζημιές σε σπίτια, δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές, αλλά και σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο σε μια περιοχή που είναι γνωστή για την ισχυρή αγροτική της οικονομία. Είμαστε νοερά δίπλα στους συμπατριώτες μας. 
Η σκέψη μας είναι μαζί τους. Ελπίζουμε ότι στο πλαίσιο μιας πανελλαδικής πρωτοβουλίας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που πρέπει να αναληφθεί άμεσα και στην οποία οφείλει να πρωταγωνιστήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Κισσάμου θα δείξει άμεσα αντανακλαστικά ευαισθητοποίησης για την παροχή βοήθειας, με κάθε πρόσφορο τρόπο, προς τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι δοκιμάζονται…
Θοδωρής Σταθάκης
υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου 
"Μαζί για την Κίσσαμο"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: