Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Φίλες συνδημότες και συνδημότισσες,
Με ιδιαίτερη τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου με τον συνδυασμό «Μαζί για την Κίσαμο» Θεοδώρου Σταθάκη, να συμμετάσχω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Πιστεύω ακράδαντα, ότι με εκείνον μπροστά και την αξιόλογη ομάδα μας, όλοι μαζί ενωμένοι, θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του τόπου μας.
Θα διεκδικήσουμε και θα συγκρουστούμε εάν χρειαστεί, για να δώσουμε στο τόπο μας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που του αξίζει, ώστε να βγει από την στασιμότητα των τελευταίων ετών, από τα πεπραγμένα της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Στην πορεία μου, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και ότι αφορά στην ενασχόληση μου με τα κοινά, έχω αποδείξει ότι με εργατικότητα, ήθος και εντιμότητα επιτυγχάνω τους στόχους μου.
Αυτό προσπαθώ να μεταδώσω και στην οικογένειά μου.
Ζητώ λοιπόν την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας, για να εκπροσωπήσω τους Κισαμίτες αποφασιστικά και αποτελεσματικά στον επόμενο σχηματισμό του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σας ευχαριστώ,
Μανώλης Φουρναράκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Μαζί για την Κίσαμο»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: