Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΤΣΑΛΑΚΗ

«Με ενότητα μπορούμε να γίνουμε πιο ισχυροί και να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης για όλους του πολίτες του Δήμου Κισάμου.
Με σκληρή δουλειά θα φέρουμε την αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό που χρειάζεται αυτός ο ευλογημένος τόπος, για να προχωρήσει μπροστά».
Με αυτή τη φράση άρχισε την ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου Αντώνης Παρτσαλάκης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου. 
Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου Κισάμου και μέσα από τις προγραμματικές του θέσεις παρουσίασε προτάσεις και λύσεις αυτών.
Για μία ακόμη φορά έθεσε στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ τον Κισαμίτη πολίτη, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, την ανταποδοτικότητα που πρέπει να λαμβάνει από το Δήμο του και τη διαφάνεια.
Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον υποψήφιο δήμαρχο και τον συνδυασμό ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ παραμένοντας μέχρι αργά και μετά το τέλος της ομιλίας ανταλλάσσοντας απόψεις. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: