Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 Φίλες και φίλοι,

με αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο και με πιστή μου αρχή ότι όλοι μας έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα να είμαστε πολίτες ενός καλύτερου και συνεχώς εξελισσόμενου στις σύγχρονες ανάγκες Δήμου, αποφάσισα να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό “ΜΑΖΙ για την Κίσσαμο” με επικεφαλής τον Θεόδωρο Σταθάκη. 
Η συμμετοχή μου αποτελεί ένα στοίχημα με τον εαυτό μου να καταφέρω να αποδείξω στα παιδιά μου και στη νέα γενιά ότι η ενασχόληση με τα κοινά, όπως και η καθημερινή έγνοια για τον κόσμο που μας περιβάλλει φέρνει αποτελέσματα, βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης του καθενός και μας πάει ένα βήμα μπροστά ως κοινωνία. 
Από πλευράς μου, παρακολουθώντας με ειλικρινές ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή και αφουγκραζόμενη όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας ως μητέρα, ως σύζυγος, ως επιχειρηματίας,  ως γυναίκα και ως πολίτης, δεσμεύομαι να αναδείξω τις ανάγκες μας και να προτείνω λύσεις για την καθημερινότητά μας, διεκδικώντας παράλληλα την ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.
Σας καλώ, λοιπόν, να με εμπιστευθείτε για να αγωνιστούμε μαζί για την Κίσαμο που αξίζει περισσότερα, αξίζει καλύτερα!
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος
Μπικάκη Παπαδάκη Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: