Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΡΕΙΣ ΠΑΛΕΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ κ. ΣΤΑΘΑΚΗ

Σε μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες εξαιτίας των πολύ μεγάλων καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, προχώρησε ο συνδυασμός "ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΣΑΜΟ".
Ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού συγκέντρωσαν ποσότητες τροφίμων (τρεις παλέτες συνολικά) και ο κ. Θεόδωρος Σταθάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, τις παρέδωσε, τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στον χώρο του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου, ως ελάχιστη συνεισφορά και βοήθεια στους πληγέντες συμπολίτες μας.
"Πράξαμε το αυτονόητο, θέλοντας κι εμείς, ως πολίτες, ως ομάδα, να σταθούμε έμπρακτα στο πλευρό των συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη τη στήριξή μας", σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΜΑΖΙ για την ΚΙΣΣΑΜΟ", υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: