Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

 Στις εκλογές του 2019 οι χωριανοί και φίλοι μου με τμήσαν με την αγάπη τους όχι όσο θα έπρεπε με την ψήφο τους. (κατά Βύρωνα)
Πολλοί γνωρίζουν την 4ετία που πέρασε, ασχολήθηκα αρκετά με τα προβλήματα της καθημερινότητας, και όχι μόνο, των κατοίκων και επισκεπτών. 
Στις εκλογές του Οκτωβρίου μετά απο πολύ σκέψη αποφάσισα εκ νέου να συμμετέχω στις εκλογές σαν "τοπικός", στην κοινότητα της Βάθης και με τον συνδυασμό "Κίσαμος Πρωτεύουσα Δύναμη " με δήμαρχο τον κ. Μυλωνάκη, που γνωρίζω πλέον τα 20 έτη και πιστεύω οτι θα μπορέσω να συμβάλλω στην λύση προβλημάτων και στην βελτίωση της καθημερινότητας κατοίκων και επισκεπτών.
Πιστεύω εκτός από την αγάπη των συγχωριανών μου που ειναι πολύτιμη περισσότερο απο κάθε τίτλο να τιμήσουν και με την ψήφο τους, ώστε να μπορέσω να αφιερώσω τον χρόνο που διαθέτω για το χωριό μου, έχοντας καλή συνεργασία με τους συνεργάτες του δημάρχου.
Στην προσπαθεια αυτή θέλω μαζί μου και όλους τους πολίτες με υποδείξεις και γνώμη. Η ευθύνη των κατοίκων δεν τελειώνει μόνο με την ψήφο τους, πρέπει να ειναι ενεργοί και μετά. Γιατί όπως λέει ο σοφός λαός: "Ένας Κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη". 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους και προτρέπω όλους να προσέλθουν και να ασκήσουν τα δικαιώματα της ψήφου. 
Η διαμαρτυρία του καναπέ δεν ειναι λύση.
Σταυρουλάκης Αναστάσιος (Τάσος)
Συνταξιούχος αξιωματικός Ε.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: