Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΤΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΧΗΝΟΠΟΥΛΟ

Ευχαριστήριο
Σε μια εποχή που ο κλάδος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αντιμετωπίζει ποικίλες προκλήσεις, η ιδιωτική πρωτοβουλία δύναται να λειτουργήσει ως αντίβαρο στις όποιες αντιξοότητες. 
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, η παράδοση της δωρεάς από την εταιρεία Cretan Daily Cruises προς το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, η οποία αφορούσε έναν Προσομοιωτή Τοκετού για τις ανάγκες του Προγράμματος Ψυχοπροφυλακτικής. 
Τον προσομοιωτή παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κύριος Περικλής Χηνόπουλος, παρουσία του διευθυντή κυρίου Δημητρίου Ανυφαντάκη, καθώς και της υπεύθυνης του Προγράμματος κυρίας Βασιλικής Σοφουλάκη. 
Ο Προσομοιωτής Τοκετού χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων Ψυχοπροφυλακτικής παρέχοντας στις συμμετέχουσες τη δυνατότητα εκμάθησης των σταδίων του τοκετού, καθώς και εξάσκησης πριν και μετά τον τοκετό. 
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Cretan Daily Cruises και τον κύριο Χηνόπουλο και ευελπιστούμε πως η πράξη του θα εμπνεύσει τις συλλογικές προσπάθειες, ως μια έκφραση κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας. 
Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής
Κέντρου Υγείας Κισσάμου
Δημήτριος Ανυφαντάκης 
Ιατρός, Επιμελητής Α΄

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: