Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ

Χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, όλων εμάς που μας αρέσει η καθαρή αυτοδιοίκηση. Κατ' αρχάς στο προγραμματισμένο ντιμπέιτ των υποψηφίων δημάρχων στην Νέα Τηλεόραση δεν παραβρέθηκαν όλοι. Είναι γνωστό οτι ο νυν δήμαρχος κ. Μυλωνάκης, προτίμησε να κάνει περιοδεία στα ορεινά του Δήμου, που όπως είπε είχε προγραμματίσει, απο το να παραβρεθεί μαζί με τους άλλους και να πει τις απόψεις του στον πολύ καλό δημοσιογράφο κ. Λευτέρη Κουρκουλό.
Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες θα έχουμε για να βρεθούν μαζί όλοι και να αντιπαραθέσουν τις απόψεις τους αλλά φαίνεται σαν ηθελημένα να το απόφυγε.. φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος... όμως όλα μπορεί να διορθωθούν... και να δούμε αν ο λόγος ήταν η προγραμματισμένη περιοδεία ή κάτι άλλο.
Δεν μένει λοιπόν τίποτα άλλο παρά να ενεργοποιήσει την υπόσχεση του ο ΝΕ.ΚΙ και να γίνει μια μάζωξη και των 5 υποψήφιων στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου. 
Στην Νεολαία Κισάμου έχουν υποχρέωση να απαντήσουν όλοι και φυσικά χωρίς υπεκφυγές .. αφού τους ανήκει ο τόπος και η επόμενη μέρα. 
Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή που ακούστηκε και απο τον δημοσιογράφο στην διάρκεια της εκπομπής...."ο κ Μυλωνάκης θα έλθει μια άλλη φορά". Αυτή την άλλη φορά λοιπόν καλό ειναι αφού θα μπορέσει να πάει να πάνε και οι αποδέλοιποι.
Ο δήμος χρειάζεται προπαντός σοβαρότητα σε τέτοια θέματα και κανείς δεν ειναι κατώτερος του άλλου όσο και αν ο σκοπό κάποιων ειναι αυτός. Βέβαια πρέπει να κατανοήσουν όλοι οτι ο δήμος δεν ειναι τσιφλίκι κανενός.

Υ.Σ Διαλέγω την ΝΕ.ΚΙ ..γιατί ειναι οι καταλληλότεροι ...  ειναι οι αυριανοί αυτοδιοικητικοί και αυτοί που χρειάζονται τις απαντήσεις για να δούνε αν θα μείνουν στον τόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: