Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ...

..στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης υπαλλήλου της παραλίας του Λαφονησιού.

 
«Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», λέει η γνωστή λαϊκή ρήση.... 
Εμείς βέβαια ως Δημοτική Παράταξη μη γνωρίζοντας αν όλα όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας και αφορούν την καταγγελία σε βάρος υποψήφιου της Παράταξης του κ. Μυλωνάκη για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας είναι αληθή, εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την έως τώρα στάση της Δημοτικής Αρχής απέναντι στο γεγονός και την διαχείριση της, η οποία τηρεί μέχρι στιγμής «σιγήν ιχθύος» και ο εν λόγω φερόμενος δράστης και υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Δημάρχου παραμένει στη θέση του. 
 Ως άνθρωπος ως υποψήφιος Δήμαρχος αλλά και όλοι εμείς ως Δημοτική Ομάδα και Παράταξη, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε είδους σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση και ελπίζουμε ότι οι αρμόδιες Αστυνομικές Υπηρεσίες θα διαλευκάνουν την υπόθεση και οι Δικαστικές Αρχές στις οποίες έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη θα αποδώσουν Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: