Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ


 Αντικύθηρα 
14-09-2023
Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι ξεκίνησε η προσπάθεια "Kολύμπι αγάπης Αντικύθηρα-Κίσαμος, για το Ειδικό Σχολείο Κισάμου (Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κισάμου)".
55 χιλιόμετρα θα κολυμπήσει ο υπεραθλητής Βαρουχάκης Κώστας από τα Αντικύθηρα στην Κίσσαμο μαζί με τον Κισασαμίτη παραολυμπιανίκη  Πατεράκη Νίκο με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισσάμου (Ε.Ε.Ε.Εκ. Κισσάμου).
Η δράση συνδιοργανώνεται απο τον Δήμο Κισσάμου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Φίλων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας.
Ο Δήμος Κυθήρων και η Κοινότητα Αντικυθήρων στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή και ευχόμαστε Καλή επιτυχία στον υπεραθλητή Κώστα Βαρουχάκη και τον παραολυμπιονίκη Νίκο Πατέρας που αγωνίζονται για καλό σκοπό και που όπως είπαν κατά την διαδικασία εκκίνησης ότι "Εμείς αγωνιζόμαστε για τριάντα ώρες μόνο"
Ο Πρόεδρος Κοιν. Αντικυθηρων
Γεώργιος Εμμ.Χαρχαλάκης.
-Φωτογραφιες: Γεώργιος Εμμ.Χαρχαλάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: