Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗ-ΣΠΗΛΙΩΤΗ

Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπα και νοοτροπίες που κρατουν την Κισαμο εγκλωβισμένη

 Αγαπητοί συμπολίτες
Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κισάμου με τον συνδυασμό του Θοδωρή Σταθάκη, που αποτελείται από άξιους και ηθικούς ανθρώπους. Σε αυτή τη διαδικασία συμμετέχω άνευ όρων. Δεν ζητώ, ούτε έχω ανάγκη από εξουσία, καρέκλες και μισθούς.
Καταθέτω, δημόσια και καθαρά, τη βούλησή μου να βοηθήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω, ως επιχειρηματίας και ως οικονομολόγος, αλλά και με την ανιδιοτελή επιθυμία μου να δω τον τόπο μας να αναπτύσσεται, όχι να μένει στάσιμος, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Αυτή η επιθυμία αποτελεί και το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα, γιατί σε αυτόν τον τόπο γεννήθηκα, εδώ δημιούργησα οικογένεια, εδώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, εδώ ζω. Η Κίσαμος είναι η ζωή μου, όπως είναι και η δική σας ζωή.
Και η ζωή μας, η καθημερινότητά μας, θα βελτιωθεί όταν ο τόπος μας, η Κίσαμος, αλλάξει. Για να γίνει αυτό πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα και οι νοοτροπίες που την κρατούν εγκλωβισμένη στην αδικαιολόγητη αδράνεια και την απογοητευτική εγκατάλειψη.
Θέλω να βλέπω τον τόπο μας να προχωράει μπροστά. Να κάνουν μάθημα τα παιδιά μας σε σχολικά κτίρια για τα οποία θα είμαστε περήφανοι. Να έρθει η στιγμή που δεν θα μιλάμε πια για την επάρκεια και την ποιότητα του νερού, γιατί όλοι οι κάτοικοι θα έχουν πρόσβαση στο πολύτιμο αυτό αγαθό. Να αποκτήσουμε ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο, δημοτικό και αγροτικό. Να προστατευτεί ολοκληρωμένα το περιβάλλον μας, που είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Κισάμου, γιατί αυτό δίνει την υπεραξία στον τόπο μας. Να γίνει η Κίσαμος μια σύγχρονη, λειτουργική και φιλική πόλη, για όλους τους κατοίκους της πρωτίστως, τα άτομα με αναπηρία, τους ηλικιωμένους, τις μητέρες και τα παιδιά τους, τις νέες και τους νέους μας, αλλά και για όλους τους επισκέπτες. Να «αναγεννηθούν» τα χωριά μας, να αποκτήσουν πνοή.
Αν αυτά τα «θέλω» είναι και δικά σας, αν οι ρεαλιστικές επιθυμίες μας για το πώς θέλουμε να δούμε τα επόμενα χρόνια την Κίσαμο ταυτίζονται, σας καλώ να πορευτούμε μαζί. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε, να εμπιστευτείτε τον Θοδωρή Σταθάκη και την ισχυρή μας ομάδα και να μας δώσετε τη δύναμη με την ψήφο σας να αλλάξουμε τον τόπο μας. 
Είμαι εδώ, παρούσα, έτοιμη να αναλάβω την ευθύνη που μου αναλογεί, διαβεβαιώνοντάς σας ότι θα είμαι στην πρώτη γραμμή της συλλογικής προσπάθειας, για να τιμήσω στο ακέραιο την εμπιστοσύνη σας.
Ελένη Τσατσαρωνάκη - Σπηλιώτη
Επιχειρηματίας, οικονομολόγος - πτυχιούχος Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιώς

Δεν υπάρχουν σχόλια: