Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Από την  Ι.Λ.Α.Ε.Κ
Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, σας καλούμε να περιηγηθούμε και να γνωρίσουμε την αρχαία Φαλάσαρνα με ξεναγό την ανασκαφέα αρχαιολόγο δρα Ελπίδα Χατζηδάκη.
Συμμετέχουμε απαραιτήτως με καπέλο, νερό και αθλητικά παπούτσια, αν θέλουμε κολυμπάμε μετά την ξενάγηση, ακολουθεί γεύμα και στο τέλος επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή της Φαλάσαρνας με τα ποικίλα προβλήματα.
Η μετάβαση για όλες και όλους είναι με τουριστικό λεωφορείο. 
Το κόστος για το λεωφορείο και το γεύμα σε ταβέρνα στη Φαλάσαρνα είναι 25 ευρώ (χωρίς το ποτό).
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ώρα αναχώρησης  από Χανιά  8.30 ακριβώς, από το Ρολόι και από Φαλάσαρνα 18.30.
Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη  21 Σεπτεμβρίου 2023, στο e-mail της Εταιρείας  (info@ilaek.org) και στο τηλέφωνο 6977012587 κα Αλέκα Μελεμενή

Δεν υπάρχουν σχόλια: