Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ "ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΡΕΝΑ

 ούτε θα διχάσουμε τον κόσμο».

Από τον Ιούλιο, μετά τις εθνικές εκλογές, άρχισε να εξελίσσεται μια στρατηγική δυσφήμησης της δημοτικής αρχής Κισάμου με λασπολογία και αρνητικά θέματα να εμφανίζονται συνεχώς από διάφορες πηγές. 
Αυτό εντείνεται τώρα που μπήκαμε στην επίσημη προεκλογική περίοδο και εκτιμούμε πως θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα. 
Στόχος, να πληγεί ο Μυλωνάκης, οι συνεργάτες του και το έργο της δημοτικής αρχής.
Εύκολα γίνεται αντιληπτό γιατί εμφανίζονται αυτά τα δήθεν αρνητικά «γεγονότα» και ειδήσεις, -με υπερπροβολή μάλιστα από συγκεκριμένα ΜΜΕ-, σε συνδυασμό με επιθετικές δηλώσεις πολιτικών αντιπάλων. 
Θα πει κάποιος, ότι είναι φυσικό γιατί έχουμε εκλογές, αλλά το θεμιτό είναι να ανταλλάσσουμε θέσεις και προγράμματα, όχι να εκτοξεύουμε λάσπη για να πλήξουμε τον αντίπαλο και να διχάσουμε τον κόσμο. 
Είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί, το είχαμε προβλέψει, ότι θα έχουμε μια ακατάσχετη αοριστολογία και επιθετικότητα, όχι σε επίπεδο προγραμμάτων και προβλημάτων των δημοτών, αλλά μόνο με λασπολογία και κουτσομπολιά. 
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έχουν και ξέρουν, οπότε τώρα στην τελική ευθεία θα δώσουν τα «ρέστα» τους. Είναι επιλογή μας να μην μετέχουμε σε τέτοιες μεθόδους, ούτε σε ανούσιες κοκορομαχίες.
Δεν σκοπεύουμε να μετατρέψουμε τον δήμο σε αρένα, ούτε να διχάσουμε τον κόσμο.
Αυτό επιτάσσει το καλό του τόπου μας, αυτό πιστεύουμε ότι επιθυμούν και οι δημότες. 
Γι’ αυτό το λόγο θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε το έργο μας και κυρίως αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε για την επόμενη θητεία μας, πάντα με καθαρό και κρυστάλλινο τρόπο και όχι με ασάφειες και αόριστο λόγο.
Κλείνοντας, να θυμίσουμε ότι σε αυτές τις μεθόδους, ο λαός της Κισάμου έδωσε μια πρώτη ηχηρή και ξεκάθαρη απάντηση με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. 
Την οριστική του απάντηση θα την δώσει την ημέρα των εκλογών στην κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: