Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!

Σύσκεψη για το έργο ολοκλήρωσης της προσωρινής εγκατάστασης του ΕΠΑΛ Δήμου Κισάμου, πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων χθες Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021. Στη σύσκεψη, την οποία συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, συζητήθηκαν τα οριστικά δεδομένα του έργου και ελήφθησαν οι τελικές αποφάσεις για την άμεση ολοκλήρωσή του.

Αυτά ειναι τα νέα δεδομένα μετά απο καιρό επιτέλους μπήκε το νερό στ' αυλάκι και όπως γράψαμε και προχθές ξεκίνησαν τα έργα για τα εργαστήρια αλλά και τους χώρους που χρειάζεται το ΕΠΑΛ (εκπαιδευτικοί -μαθητές) για να λειτουργήσει.
3 Δεκεμβρίου 2019 - 1 Δεκεμβρίου 2021 για να έχουμε τα οριστικά δεδομένα για ένα σχολείο που δυο χρόνια τώρα υπολειτουργεί. Με αυτά τα "δεδομένα" βέβαια μην νομίσετε οτι θα μπουν αύριο οι μαθητές στα εργαστήρια, αλλά απο την επόμενη μαθητική χρονιά, μιας και χρειάζονται πολλά να γίνουν ακόμα. Βέβαια απο μόνο αυτό μας βάζει σε σκέψεις, ....πόσο θα πάρει να φτιαχτεί ένα καινούργιο Λύκειο όταν εδώ χρειάζονται 3 χρόνια για μια μικρή εγκατάσταση; Κανείς δεν ξέρει και σίγουρα οι τότε υποσχέσεις για το ρίξιμο του σχολείου θα μας προβληματίζουν για πολύ καιρό ακόμα ίσως και δεκαετίες, αν ήταν σωστές ή όχι. Κάποιοι σίγουρα θα το έχουν μετανιώσει με τις αποφάσεις τότε, αλλά όπως φαίνεται δεν αλλάζουν και τακτική και όλα γίνονται πάλι σε στενό κύκλο... ούτε αντιπολίτευση βλέπω στην κουβέντα, ούτε τον διευθυντή του ΕΠΑΛ, ούτε καν εκπρόσωπο των γονέων...εκτός κι αν δεν τους "βγάζω" επειδή φοράνε ..... μάσκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: