Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΙΚΗ

Παρ' οτι το παιχνίδι ήταν βραδινό ο Νέος Κισσαμικός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει και τον Αστέρα Χαλέπας στα Χανιά με 3-1.
Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν ο Γοναλάκη στο 35ο λεπτό, ο Ντόντα στο 40’ και στο 78’ ο Οκερέκε διαμόρφωσε το τελικό 3-1, οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 2-1 στο 61'. Ο Νέος Κισσαμικός παραμένει πρωτοπόρος έχοντας  25 βαθμούς σε 10 παιχνίδια. 8 νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία.
Για την ομάδα του Λευτέρη Βεστάκη αγωνίστηκαν:
Μαστοράκης, Παπαδάκης, Σημαντηράκης (60’ Κομπογεννητάκης Ζαχ.), Γεωργανάς, Καρεφυλλάκης, Καστανοπουλάκης, Ζαχαριάδης, Γοναλάκης, Κομπογεννητάκης Λευτ. (79’ Χότζα), Ντόντα, Οκερέκε.
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου για την 11η αγωνιστική ο Νέος Κισσαμικός πάλι παίζει εκτός έδρα στον Ναύσταθμο στις 15:00 με την Ασπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: