Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Στην Κίσαμο σήμερα ο Σταύρος Αραχωβίτης πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Λακωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με φορείς του πρωτογενούς τομέα, συνοδευόμενος από το Βουλευτή Χανίων κ. Παύλο Πολάκη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. του Νομού.
Στις 10.45 -12.00  Θα επισκεφτεί μονάδες τυποποίησης ελαιολάδου και βιολογικής καλλιέργειας στη περιοχή μας, καθώς και το ελαιουργείο του Μιχάλη Χαιρετάκη προέδρου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ελαιοτριβείων Ν. Χανίων και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: