Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ελευθερίου Βενιζέλου διοργανώνει πολιτική εκδήλωση την  προσεχή Τετάρτη  17 Νοεμβρίου  και ώρα 19.30 στις  Μουρνιές  (καφενείο Πατεράκη, δίπλα από το Γήπεδο).
Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με θέμα:
«Η επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στις δημοκρατικές κατακτήσεις»
Θα αναλύσει την  τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα μας , τις δυσμενείς επιπτώσεις που έχει φέρει στην καθημερινότητα των πολιτών  η  κυβέρνηση της Ν.Δ.  και  για την  πρόταση ελπίδας και προοπτικής  του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.
Στην εκδήλωση θα ληφθούν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα Υγειονομικά πρωτόκολλα.
Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χανίων  
Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελευθερίου Βενιζέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: