Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΕΡΑ

Προβλήματα στον Πλάτανο με τον δυνατό αέρα είχαμε σήμερα το πρωί όταν έσπασε πλάτανος στο κέντρο του χωριού. Ευτυχως εκείνη την ώρα δεν περνούσε κανένας απο εκεί κοντά και είχαμε μόνο υλικές ζημιές σε ένα αυτοκίνητο και στους στύλους της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.
Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Κισάμου, η πολιτική προστασία του Δήμου αλλά και άνθρωποι του χωριού βοήθησαν ώστε να καθαριστεί ο χώρος και να απομακρυνθούν τα κλαδιά του γέρικου πλατάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: