Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝ ΚΑΛΥΒΩΝ

Άνετη νίκη του Νέου Κισσαμικού στον Ταυρωνίτη επί του πολύ αδύνατου Τιτάν Καλυβών με 5-0 χθες το απόγευμα. Το παιχνίδι κρίθηκε πολύ νωρίς και ο προπονητής του Ν.Κισσαμικού Λευτέρης Βεστάκης έδωσε ευκαιρίες και στους μικρούς ποδοσφαιριστές, που πάντα ακολουθούν τις αποστολές, να δείξουν το ταλέντο τους. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν  Λευτέρης Κομπογεννητάκης (9’ και 65’), Γοναλάκης (18’ και 33’) και Καστανοπουλάκης (85’) ενώ στο 50’ είχε και δοκάρι ο Γοναλάκης.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Μαστοράκης, Παπαδάκης (82’ Γεωργουδάκης), Σημαντηράκης, Γεωργανάς, Καρεφυλλάκης, Καστανοπουλάκης, Ζαχαριάδης (68’ Κουνελάκης), Γοναλάκης, Κομπογεννητάκης Λευτ. (82’ Ασγουδάκης), Χότζα (57’ Ανουσάκης), Οκερέκε (57’ Μπρεδάκης)
Στην βαθμολογία παραμένει η ομάδα πρώτη
1. Νέος Κισσαμικός           22
2. Ποσειδών Τσικαλαριών 21
3. Ιωνία 2000                    20
4.Νέος Σαμψών                18
5. Ήφαιστος                      17
6. Άπτερα                         16
Επόμενο παιχνίδι με την Αστέρα Χαλέπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: