Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

Όπως ήταν αναμενόμενο το παλιό ασθενοφόρο δεν μας κάνει μάλιστα δεν είναι τόσο αξιόπιστο όπως θα ήταν ένα καινούργιο και πολύ πιθανόν για οτιδήποτε πάθει να χρεωθούν την ζημιά οι οδηγοί... αυτό μάλιστα ακούστηκε πολύ στις τελευταίες αναρτήσεις, που κάποιοι οδηγοί προσπαθούσαν να βγάλουν τα μάτια των άλλων. Βέβαια αυτό δεν μας αφορά εμάς σαν πολίτες και είναι ένα θέμα εσωτερικό. 

Και αφού το παλιό δεν μας κάνει η ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ και ο πρόεδρος της Γιώργος Καρτσωνάκης επικοινώνησε προσωπικά με τον υπουργό Υγείας κ. Πλεύρη για το θέμα του ασθενοφόρου και έλαβε την υπόσχεση οτι εντός του μηνός θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο αφού είναι γνωστό οτι υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία στο θέμα αυτό. Μάλιστα σχεδιάζεται οτι αν υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση απο μήνα να έλθει ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο θα έχει όσο χρειαστεί έδρα το Κ. Υγείας Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: