Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

 Η μια επιτυχία μετά την άλλη για το αστυνομικό τμήμα Κισάμου 
 Όπως γράφουν τα ΜΜΕ των Χανιών, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κισάμου όχι μόνο καταφέραν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δράσης της 44χρονης και του 43χρονου, αλλά τους οδήγησαν και στην σύλληψή τους στην Αττική.
Η σύλληψη που έγινε την Τετάρτη ήταν μάλιστα επεισοδιακή καθώς η 44χρονη αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς τους οποίους και εξύβρισε με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για εξύβριση και απείθεια.
Και η αντίστασή της αυτή, ήταν εύλογη, αν ληφθεί υπόψη πως στο χώρο στον οποίο συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δυτ. Αττικής σε συνεργασία με το Α.Τ. Κισάμου, βρέθηκαν δεκάδες σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις από στοιχεία επικοινωνίας ιερών ναών σε ολόκληρη την χώρα.
Επίσης βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε η 44χρονη με τα θύματά της, η κάρτα ανάληψης των χρημάτων που κατατίθεντο στον τραπεζικό λογαριασμό του 43χρονου συνεργού της, καθώς και 550 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την παράνομη δράση τους.
Παρά την αυτόφωρο σύλληψη τους η δικογραφία συνεχίζει να εμπλουτίζεται, καθώς από την προανάκριση που διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, προκύπτουν διαρκώς νέα θύματα, κυρίως ιερέων, οι οποίοι επικοινωνούν και στην συνέχεια σπεύσουν να καταθέσουν μηνύσεις κατά των δύο απατεώνων.
Είπαμε και το ξαναλέμε, όλοι οι απατεώνες θα πιαστούν, αρκεί να έχουμε εμπιστοσύνη στην αστυνομία και να λέμε τα παθήματα μας δίχως φόβο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: