Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

17η Νοεμβρίου......

....Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τιμούμε τον αγώνα των φοιτητών και του Ελληνικού λαού κατά της δικτατορίας, για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και την πτώση της χούντας.
Τα ιδανικά της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της ειρήνης, της αγάπης για τη ζωή, είναι πάντα ιερά και πάντα επίκαιρα, ιδιαίτερα δε όταν παραβιάζονται ανθρώπινα δικαιώματα και κοινωνικές κατακτήσεις.
Τιμούμε τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, έχοντας χρέος να διαφυλάξουμε τα ιδανικά της δημοκρατίας για τα οποία τότε αγωνίστηκαν.
Τιμή και δόξα σε εκείνους που έδιωξαν το σκοτάδι και επανέφεραν το φως της δημοκρατίας, σε εκείνους που φυλακίστηκαν εξορίστηκαν και βασανίστηκαν.
Το σύνθημα Ψωμί Παιδεία Ελευθερία υπάρχει πάντα στην ψυχή και την καρδιά μας.
Οι μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη πρέπει πάντα να ηχούν στη μνήμη μας και να μας αφυπνίζουν. 
Γεώργιος Χαχλάκης
Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού 
Μιχάλης Θεοδωρογλάκης
Πρόεδρος Β' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής 
Θεόδωρος Τουλουπάκης
Πρόεδρος Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: