Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Δεν τα κατάφερε στο βραδινό παιχνίδι της Δευτέρας ο Νέος Κισαμικός και ηττήθηκε με 2-0 απο τον Ήφαιστο στην Σούδα. Ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας της Κισάμου, που μετρούσε 6 νίκες και μια ισοπαλία στα προηγούμενα παιχνίδια του. 
Παρά την ήττα η ομάδα παραμένει πρώτη στην βαθμολογία της Β' κατηγορίας Χανίων

Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Κατερουδάκης, Παπαδάκης, Σημαντηράκης, Γεωργανάς (84′ Ανουσάκης), Καρεφυλάκης, Καστανοπουλάκης, Ζαχαριάδης, Γοναλάκης (90′ Μπρεδάκης), Λ. Κομπογεννητάκης, Χότζα, Οκερέκε
Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 15:00 με τον Τιτάν στο Κολυμπάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: