Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΡΑΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΤΡΟΧΑΛΑΚΗ

Σε καιρό που τα πάντα πάνε να διαλύσουν, η βεδέμα τέλειωσε νωρίς, ο καιρός κάνει τα δικά του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Δραπανιά, διοργανώνει τουρνουά ταβλιού, την Κυριακή 19 του Δεκέμβρη, αφιερωμένο στη μνήμη του Νικηφόρου Τροχαλάκη.
.....και συνεχίζει η ανακοίνωση του συλλόγου...
Θα θυμηθούμε τον αγαπημένο μας και ταυτόχρονα θα υπάρχει για τον νικητή, χρηματικό έπαθλο 150 ευρω.
Αντιλαμβανόμαστε οτι η συμμετοχη σας έχει συναισθηματικό και όχι υλικό έρεισμα, όμως φιλοδοξούμε η συγκεκριμένη εκδήλωση να γινει θεσμός, γι' αυτό και ορίσαμε έπαθλο. 
Η πρώτη φάση των αγώνων, θα γινει στο καφενείο του Καταλακτάκη. 
Όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχη-ο κατάλογος έχει συμπληρωθεί- πρέπει να ειναι παρόντες στις 11π.μ,στις 19 του Δεκέμβρη, οπότε θα γινει η κλήρωση και η έναρξη των αγώνων. 
Πρέπει επισης να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, γιατί θα παίξουν σε κλειστο χώρο. 
Δεν θα διακινδυνεύσουμε πρόστιμο, για τον υπεύθυνο του καφενείου. 
Στον εξωτερικό χώρο για τους ανεμβολίαστους, απαιτείται πρόσφατο rapid test. 
Στις 1μ.μ. θα γινει μια σύντομη αναφορά στον εκλιπόντα και θα ακολουθήσει κέρασμα. 
Η εκδήλωση ειναι ανοιχτή στην κοινωνία του χωριού, στους φίλους και τους συγγενείς του αγαπημένου μας. 

Μπράβο στο σύλλογο κρίμα που οι συμμετοχές έκλεισαν νωρίς αν και για πρώτο τουρνουά καλό ήταν να γίνει σε στενό περιβάλλον, έμαθα ότι 16 άτομα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή, ας ελπίσουμε οτι θα καθιερωθεί και τα επόμενα χρόνια να γίνει θεσμός Πανκισσαμίτικος γιατί όχι και Παγκρήτιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: