Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ....

Είναι βαρετό να γράφουμε κάθε λίγο και λιγάκι για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισάμου, αλλά η πίεση μάλλον έφερε αποτέλεσμα. Μπορεί να μην είναι το επιθυμητό και αυτό το ξέρουμε όλοι, αλλά ενώ δεν έβρισκαν ανταλλακτικά για το παλιό που είχε καεί η μηχανή του απότομα το Σάββατο βρήκαν νέα μηχανή (μεταχειρισμένη) και αφού το επισκεύασαν μας το έφεραν πίσω. 

Οι προσπάθειες βέβαια δεν θα σταματήσουν εδώ μιας και όπως όλοι ξέρουμε αυτό το ασθενοφόρο είναι για απόσυρση, και ο αγώνας είναι να έλθει ένα νέο που είναι προγραμματισμένο απο το καλοκαίρι. Ήδη το γραφείο του υπουργού Υγείας έχει ενοχληθεί πολλές φορές, και ως το μεσημέρι θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Υ.Σ Προσοχή με το παλιό να μην μας μείνει πάλι....
Φώτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: