Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΕΝΙΕΡΗ ΟΕ Ο κ. ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ

Μετά την επίσκεψη του στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ν. Καλογερή ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ κ. Αραχωβίτης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΑΣΠΕΡΣΑ Ε.Π.Ε. ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και την Εμπορική εταιρεία παραγωγής και εμφιάλωσης ελαιολάδου "Ρενιέρης ΙΚΕ" που βρίσκεται στην Κίσαμο, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της.
Τον τέως υπουργό συνόδευαν ο κ. Πολάκης και η κα Βαγιωνάκη καθώς και μέλη της τοπικής Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κισάμου

Η εταιρεία Ρενιέρη μια απο τις καλύτερες στο είδος της εξάγει περισσότερους από 7.500 τόνους εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου τυποποιημένου σε πάνω από 40 χώρες. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.000 τμ, έχει έξι γραμμές τυποποίησης, δυο γραμμές εμφιάλωση δυναμικότητας 10.000 γυάλινων φιαλών ανά ώρα και απασχολεί 45 άτομα προσωπικό. Προμηθεύει αποκλειστικά στο εξωτερικό μέσα από τα brands Minos και Renieris.

Δεν υπάρχουν σχόλια: