Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ανακοίνωση της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Κισάμου προς τους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων σχετικά με την διενέργεια PCR test και RAPID απο τους πελάτες.
 Αγαπητοί συνάδελφοι, 
Με αφορμή την έναρξη της τουριστικής περιόδου και επειδή θα προκύψουν πολλές ερωτήσεις από τους επισκέπτες/πελάτες μας και από τα μέλη της ένωσης μας.
Σας ενημερώνουμε ότι στην Κίσαμο, εξουσιοδοτημένο μικροβιολογικό εργαστήριο είναι της κα Αθανασάκης Μαρίας, (διεύθυνση: οδός Βαρδαντώνη, τηλέφωνο: 2822022208, κινητό: 6977615575, email: mathanasaki78@gmail.com). 
Σας ευχόμαστε μια καλή τουριστική χρονιά με υγεία και δύναμη.
Με εκτίμηση,
Ο πρόεδρος
Τα μέλη του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: