Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Τακτική συνεδρίαση στις 20 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Κισάμου και στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων, τηρουμένων των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Λήψη απόφασης για ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. (Αίτημα Δημοτικού Συμβούλου κ. Σταθάκη Θεοδώρου).
2. Τροποποίηση προυπολογισμού έτους 2020 για εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών.(Απόφαση 168/20 Ο.Ε.)
3. Τροποποίηση προυπολογισμού έτους 2020.(Απόφαση 169/20 Ο.Ε.).
4. Υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα LIFE 2020 της Ε.Ε. έργου με τίτλο "Μείωση των εκπομπών CO2 μέσω καινοτόμου ανάκτησης αστικών λυμάτων για την καταπολέμηση της ξηρασίας και της απερήμωσης του εδάφους".
5. Ανάκληση της υπ.αρ.249/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την Πράξη "ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Δ.ΚΙΣΣΑΜΟΥ".
6. Αποδοχή παραχώρησης χρήσης δύο (2) γεωτεμαχίων ιδιοκτησίας ΟΑΚ Α.Ε. στο χώρο εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Κόλπου Κισάμου.
7. Απόφαση για συμμετοχή του Δήμου ως Τακτικό μέλος στο Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη –ΔΕΠΑΝ.
8. Έγκριση σύνταξης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής των ιδιοκτητών ακινήτων με την επωνυμία "ΛΕΠΤΟΣ ESTEIG" για καταπάτηση δημοσίου αγροτικού δρόμου στη περιοχή Τράχηλας Γραμβούσας.
9. Έγκριση σύνταξης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής Μπερτάκη Γεωργίου για καταπάτηση δημοσίου δρόμου-μονοπατιού στην περιοχή Έλος.
10. Έγκριση απόφασης Ε.Π.Ζ. – Άδεια εισόδου-εξόδου σε επιχείρηση Τσαλαπάκη Αντωνίου & Αικατερίνης στα Φαλάσαρνα.
11. Έγκριση απόφασης Ε.Π.Ζ.-Διευκρίνιση γραμμής ορίου Οικισμού Καλυβιανής.
12. Έγκριση 2ου Α.Π. έργου "Αναβάθμιση διαμόρφωση ελεύθερων κοινοχρήστων χώρων παιδικών χαρών Δήμου Κισάμου". (Μείωση 2.662,11 Ευρώ έναντι της αρχικής σύμβασης).
13. Συζήτηση για προβλήματα αποχέτευσης Κ.Πλατάνου. (Αίτημα Δημ. Συμβούλου κ. Φραγκιουδάκη Γεωργίου).
Κίσαμος 16 -10-2020
 H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: