Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ....

Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο η φώτο για το πως σκέφτεται η δημοτική αρχή να κάνει το νέο χώρο σταθμευσης, μετά απο απαίτηση όπως διέρρευσε ενός συμβούλου που ενεργούσε για τον Δήμο Κισάμου. Η αλήθεια είναι οτι η πόλη χρειάζεται πολλούς τέτοιους χώρους αν θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα μας, αλλά θέλει και μια γερή αστυνόμευση μετά που θα παραδοθούν οι 3 αυτοί νέοι χώροι στάθμευσης ώστε να ξέρουν που και γιατί πρέπει να παρκάρουν εκεί. 
Η ηλεκτρονική απεικόνιση έγινε από τον μετρ του είδους για την περιοχή μας τον Βερυκάκη Νίκο και είναι οτι το καλύτερο. Βέβαια με ένα τόσο ωραίο χώρο στάθμευση, αλλά με τους γύρω δρόμους σε πλήρη αποσύνθεση είναι κάτι το παράλογο, αλλά έτσι είμαστε εμείς... 
Δεν ξέρω που θα βρει τόσα χρήματα ο δήμος για να τον φτιάξει όπως φαίνεται, αλλά καλύτερα προ το παρόν είναι να στρώσει με άσφαλτο κάμποσους δρόμους στην πόλη που είτε είναι χωμάτινοι, είτε βρίσκονται σε κακά χάλια, να σκεφτεί κάποτε και τα πεζοδρόμια...μιας  δεν είναι κατάσταση αυτή όσο κι αν κάνει τα στραβά μάτια. 
Τα λούσα όταν θα έχουμε αποκτήσει τα αναγκαία.... τα αυτοκίνητα μπορούν να παρκάρουν όπως είναι και τώρα....μια είσοδο έξοδο χρειάζεται μόνο. Εξάλλου δεν είναι μόνιμες οι θέσεις, ούτε τις νοικιάζουν... και το έδαφος χρειάζεται χρόνο για να γίνει σταθερό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: