Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠ' ΕΞΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΙΟΣ
Η ΕΠΣ Χανίων προχώρησε σε υπενθύμιση για τη μη παρουσία φιλάθλων στα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων.
Στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρονται τα εξής:
Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι νεωτέρας απαγορεύεται η παρουσία κοινού σε αθλητικές εκδηλώσεις.
Όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων ευθύνης Ε.Π.Σ. Χανίων διεξάγονται χωρίς την παρουσία θεατών στο γήπεδο.
Σας παρακαλούμε για την αυστηρή εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
Φυσικά η ΕΠΣ Χανίων εκτελεί διαταγές... αλλά δεν είναι ανάγκη να βγάζει και ανακοίνωση ..όταν είναι γνωστό οτι στα γήπεδα πλέον παραπάνω απο 20 άτομα δεν πάνε, άντε στην καλύτερη περίπτωση 50 ... Παράδειγμα προχθές στο Καστέλι 4 άτομα στις εξέδρες και 20 στα κάγκελα, Μάλλον στην εξέδρα την έχει στημένη ο Κορωνοιός ...ενώ στα κάγκελα ο ένας πάνω στον άλλο δεν υπάρχει περίπτωση να πλησιάζει... φοβάται.
Μιας και υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει να  βλέπουν τοπικό ποδόσφαιρο άντε επειδή έχουν και κανένα γιο να παίζει μήπως να αφήναμε στις εξέδρες ως και 30 άτομα με μάσκες και σε απόσταση; Που είναι το κακό σε ανοικτό χώρο σε ένα πρωτάθλημα που η προσέλευση είναι άστα βράστα.
Ας κλείσει τα κυλικεία και ας ελευθερώσει τις εξέδρες...μέχρι νεωτέρας... αλλά έχει άποψη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: