Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ..

 Δέκατο τρίτο θέμα του Δημοτικού συμβουλίου χθες (γρουσούζικο) για το πρόβλημα που υπάρχει στον Πλάτανο με τις συνδέσεις - που δεν υπάρχουν παντού, αλλά και δεν κάνουν και οι κάτοικοι όπου υπάρχει βιολογικός- και την γνωστή κατάσταση να ρίχνουν τα απόβλητα τους στα ρυάκια. Το θέμα το κατέθεσε ο σύμβουλος της ελάσσονα αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου κ. Φραγκιουδάκης.

Το αποτέλεσμα το υποψιάζεστε είναι και αυτό υπό συζήτηση και δεν μπορούν να παρθούν τελικές αποφάσεις αφού και ο βιολογικός στο μεγαλύτερο χωριό του Δήμου μας, είναι στάσιμος και ατελείωτος, αλλά και η υπάρχει και μια σχετική δυσκολία απο μεριάς του Δήμου να απαιτήσει ώστε να συνδεθούν όσοι μπορούν.... Το να καθαρίζεις τα ρέματα κάθε που οι κάτοικοι πετούν τα λύματα τους εκεί δεν είναι λύση, οπότε καλό είναι η δημοτική αρχή αφού στην Κίσαμο (πόλη) έχει την δυσκολία λόγου σχεδίου πόλης να συνεχίσει τον εγκεκριμένο βιολογικό, να μεταφέρει τα υπόλοιπα κονδύλια στον Πλάτανο και να δει με το ΟΑΚ πως θα βρει την λύση ώστε να μην συνεχίζεται αυτή η κακή εικόνα.
Και εδώ δεν μιλάμε για ένα γήπεδο που έγινε χωματερή αλλά για τα λήμματα των σπιτιών που φτάνουν...ως και την θάλασσα και έχουν και επιπτώσεις στην υγεία όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: