Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΚΥΒΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ;


 Θα θέλαμε και από τους κυρίους Καραμανλή και Βολουδάκη να μας πουν, από πού πήραν παράδειγμα για να το εφαρμόσουν στις πόλεις της Κρήτης για τους κατοίκους των κωμοπόλεων και των χωριών της Κρήτης.
Σε ποια άλλη πόλη της Ελλάδας θα πρέπει να πληρώσει διόδια ο πολίτης που πρέπει να πάει στο ΙΚΑ ή στην εφορία όπως π.χ. αυτός από την Κίσσαμο στα Χανιά, ή σε ένα κατάστημα ή σινεμά ή θέατρο των πόλεων.
Ή θα θεσμοθετήσει ελευθέρας με κουπόνι εισόδου εξόδου στις δημόσιες υπηρεσίες κλπ των μη κατοίκων των παρόχθιων πόλεων του ΒΟΑΚ, όπως π.χ. τα Lidle για την πελατεία του στους χώρους του.
Με κορονοϊό καπέλο, καπελώνονται οι πολίτες και της Κρήτης, με λόγια κομπολόγια που κάνουν όχι ευκολότερη την ζωή μας αλλά δυσκολότερη ποιο άγρια και ποιο επιθετική για την επιβίωσή μας, τον καιρό, που ο Πρωθυπουργός είχε πει ότι : Θα οδηγήσει την χώρα σε ενάρετο βίο.

Η λογική και η αρτιότητα κάθε παρουσίας του Πρωθυπουργού, δεν συναρτάται με τις πράξεις τα λόγια και την λογική των υπουργών του και των βουλευτών του, δυστυχώς.
Απαράδεκτο και χυδαίο τα σχεδιαζόμενα διόδια σε βάρος των κατοίκων κωμοπόλεων και χωριών που δεν κατοικούν σε πόλεις επί του άξονα ΒΟΑΚ.
Θεωρούμε ότι το λάθος για τα σχεδιαζόμενα διόδια πρέπει να διορθωθεί άμεσα και από τους 2 επικεφαλείς.
Οι παρόχθιες πόλεις του ΒΟΑΚ δεν μπορεί αν χρησιμοποιούνται για εισπρακτορείο διοδίων σε βάρος των μη κατοίκων των πόλεων του ΒΟΑΚ.

Ή θα θεσμοθετήσει ελευθέρας με κουπόνι εισόδου εξόδου στις δημόσιες υπηρεσίες κλπ των μη κατοίκων των παρόχθιων πόλεων του ΒΟΑΚ, όπως π.χ. τα Lidle για την πελατεία του στους χώρους του.
Ινστιτούτο Καταναλωτών Κρήτης


Δεν υπάρχουν σχόλια: