Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΛΑ ..... ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ...

Δύο τέρματα σημείωσε ο Κώστας Παπαδάκης κι από ένα οι Μπαμπουνάκης, Θεοδωράκης, Καστρινάκης. Το φινάλε του πρώτου ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Νέου Κισσαμικού μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα τέρματα του Μιχάλη Μπαμπουνάκη στο 34ο και του Κώστα Παπαδάκη στο 43ο λεπτό.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Λευτέρη Βεστάκη “χτύπησαν” άλλες τρεις φορές. Αρχικά με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλία Θεοδωράκη στο 55′ κι εν συνεχεία με τα τέρματα των Κώστα Παπαδάκη (67′) – Αλέξη Καστρινάκη (75′).
Ο Νέος Κισσαμικός, με την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, παραμένει αήττητος (2-2 με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών στην πρεμιέρα) με τέσσερις βαθμούς.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Κατερουδάκης (55′ Μπαντουράκης), Λιτσαρδάκης (55′ Ε. Χότζα), Μαν. Παπαδάκης (70′ Παπαγιαννάκης), Θεοδωράκης, Σημαντηράκης, Καστανοπουλάκης (46′ Καρτσωνάκης), Ντόντα, Μπαμπουνάκης (46′ Καστρινάκης), Γοναλάκης, Γ. Πλευράκης, Κ. Παπαδάκης.
Ρεπορτάζ απο το Αθλητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: