Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

ΑΤΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΗΤΤΗΤΟΣ

Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Νέου Κισσαμικού με την Ιωνία που έγινε χθες κεκλεισμένων των θυρών στο δημοτικό στάδιο Κισάμου. Η νεανική ομάδα της πόλης προσπάθησε αλλά αν και καλύτερη στάθηκε άτυχη σε δυο τρεις περιπτώσεις, μάλιστα δεν απειλήθηκε καθόλου σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Η δουλειά του Λευτέρη Βεστάκη αρχίζει να φαίνεται και μάλιστα με το υλικό που υπάρχει η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας δίχως να είναι σκοπός η επάνοδο της στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων. Παραμένει αήττητη και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Νέο Σαμψών.
Νέος Κισσαμικός (Λευτέρης Βεστάκης): Κατερουδάκης, Λιτσαρδάκης, Θεοδωράκης, Σημαντηράκης, Παπαδάκης, Ντόντα, Καστανοπουλάκης (65′ Χότζα), Πλευράκης (75′ Μπαμπουνάκης), Κ. Παπαδάκης (75′ Μπέκας), Γοναλάκης, Καστρινάκης (46′ Καρτσωνάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: